Livrare la nivel mondial
0

Folie de frigider colorat agricol

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. Folie de frigider colorat agricol. Adăugați câteva culori într-un spațiu de bucătărie cu acest autocolant frigorific conceput cu soiuri de fructe agricole pentru a decora ușa unei suprafețe de frigider.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Transformați spațiul de bucătărie cu acest decolor agricol de culoare frigorifică pe suprafața ușii frigiderului. Are o mână plină de fructe diferite, cu aspect foarte hrănitor pentru a atrage atenția oricui. Luminează spațiul bucătăriei cu acest autocolant de frigider cu tema alimentară. . Introduceți dimensiunea pentru spațiul pe care doriți să îl decorați în zona de câmp oferită. Oferim opțiuni de plată securizate pentru a face achiziția online ușoară pentru clienții noștri. Aplicația este fără stres deoarece este fabricată dintr-un material de cea mai bună calitate. Nici o rid sau o reflexie ușoară asupra acesteia atunci când este aplicată.

Informații despre Folie de frigider colorat agricol

Referință: A18844

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.