Livrare la nivel mondial
0

Folie de fluturi alb-negru la frigider

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. Folie de fluturi alb-negru la frigider. Cumpărați acest uimitor alb-negru fluture autocolant pentru a decora suprafața frigiderului. Vine în dimensiuni personalizabile.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Cumpărați acest produs uimitor, dar simplu de design pentru suprafața frigiderului din bucătărie. Vine în dimensiune personalizabilă pentru a se potrivi cu orice dimensiune pentru un spațiu. Cu designul nostru asigurați-vă de durabilitate și de calitate de lungă durată. Este accesibil cu material de cea mai bună calitate pe care îl puteți găsi pe piață. Toate designurile noastre sunt ușor de aplicat cu autoadeziv. De ce să nu alegeți acest autocolant de frigider cu fluturi alb și negru, pentru a face o schimbare în spațiul bucătăriei. îl puteți cumpăra online și primi în câteva zile. Trebuie doar să adăugați în coș și să introduceți toate detaliile pentru a obține produsul la pasul tău.

Informații despre Folie de fluturi alb-negru la frigider

Referință: A18832

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.