Livrare la nivel mondial
0

Fluture pe folie de frigider cu petale galbene

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. Fluture pe folie de frigider cu petale galbene. Autocolant decorativ cu folie de vinil cu design de fluturi și petale într-un fundal de culoare uimitor. Este personalizabil pentru a se potrivi cu orice dimensiune.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Cumpărați autocolantul nostru decorativ cu folie de vinil cu design de fluturi și petale. Produsul este creat pentru a acoperi întreaga suprafață pentru a-l scăpa de aspectul vechi și de a aduce energie nouă în spațiul bucătăriei. Imaginați-vă acest design pe spațiul unui frigider fără limită la dimensiune. îl puteți cumpăra în orice dimensiune care se potrivește cu suprafața pentru a o înfășura. Vindem vinil de cea mai bună calitate și este ușor de aplicat fără provocare. Nu se ridă și nu se poate detașa oricând doriți. Poate fi curățat printr-un simplu proces de întreținere. Dacă aveți vreo îndoială, trimiteți-ne prin e-mail.

Informații despre Fluture pe folie de frigider cu petale galbene

Referință: A18840

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.