0

Fluture lumina comutator autocolant decorativ

TenStickers. Fluture lumina comutator autocolant decorativ. Dacă sunteți în căutarea pentru un mod distractiv și original pentru a decora casa ta, nu te uita mai departe decât acest vinil original oferind designul unui fluture!

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Dacă sunteți în căutarea pentru un mod distractiv și original pentru a decora casa ta, nu te uita mai departe decât acest vinil original oferind designul unui fluture! Desenat într-un stil schițat, lăsați acest autocolant fluture să se odihnească pe partea de sus a comutatoarelor luminoase în orice cameră din casă! Un autocolant original de perete decorativ care este disponibil într-o varietate de dimensiuni diferite. Acest autocolant de perete de înaltă calitate este potrivit și pentru aplicații în exterior! ușor de aplicat și disponibil în 50 de culori diferite pentru a vă asigura un aspect personalizat pentru casa dvs.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.