Livrare la nivel mondial
0

Floare frumoasă cu autocolant personalizat

Personalizabil
TenStickers. Floare frumoasă cu autocolant personalizat. Autocolant de perete personalizabil cu designul unei flori. Furnizați un nume pentru produs și dimensiunea recomandată care se potrivește unde se aplică.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Personalizați
Obțineți un decor personalizat în casă cu acest frumos autocolant de perete cu flori. vine în diferite opțiuni de dimensiuni din care să selectați. Furnizați numele pe care îl doriți și acesta va fi personalizat cu dimensiunea. Cumpărați spatul cu produsul pentru a permite aplicația cu acesta. Se poate aplica în sufragerie sau dormitor. Autocolant de vinil de cea mai bună calitate, fără riduri sau bule atunci când este instalat. Produsul poate fi curățat cu haine moi și apă atunci când este murdar, fără a-i provoca daune și poate fi demontat oricând. Adăugați în coș cu detaliile corecte necesare produsului și primiți-l în câteva zile.

Informații despre Floare frumoasă cu autocolant personalizat

Referință: A19039

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.