Livrare la nivel mondial
0

Felii de fructe din sticlă decal

TenStickers. Felii de fructe din sticlă decal. Autocolant original pentru ușă de vinil din fructe feliate pentru a înfrumuseța ușa din bucătărie. Aspectul uimitor pe ușă va transforma spațiul.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Cumpărați decalul original al ușii de vinil cu design de fructe feliate. Acest autocolant ușor atractiv vine în diverse dimensiuni pentru a selecta ceea ce este de preferat pentru o suprafață. Poate fi, de asemenea, personalizat pentru a se încadra perfect într-un spațiu dorit. Cu o spatulă designul va fi bine aplicat pe orice ușă plată și veți primi o instituție care să vă ajute la aplicarea acesteia atunci când este achiziționată. Material de vinil de cea mai bună calitate, care nu formează bule sau riduri atunci când este aplicat și nici nu se reflectă cu lumina. Acesta poate fi comandat online folosind una dintre opțiunile de plată securizate și va fi livrat în câteva zile.

Informații despre Felii de fructe din sticlă decal

Referință: A18932

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.