0

Eticheta de ieșire pentru semnalizarea urgenței

TenStickers. Eticheta de ieșire pentru semnalizarea urgenței. Eticheta de ieșire de semnalizare de urgență - un autocolant fantastic de ieșire de urgență pe care trebuie să-l plasați în orice clădire pentru a vă asigura că, în caz de incendiu, toată lumea știe unde este ieșirea de urgență.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Un autocolant fantastic de ieșire de urgență la locul în orice clădire pentru a vă asigura că, în caz de incendiu, toată lumea știe unde este ieșirea de urgență. Dacă aveți propria afacere și aveți nevoie de un semn care va fi clar pentru toată lumea să vadă atunci ați găsit decalajul ideal pentru locul dvs. De îndată ce se va declanșa alarma de incendiu, va fi ușor pentru persoanele din interiorul clădirii să plece utilizând ieșirea de urgență.

evitați să cumpărați semne ieftine care se vor uza și care ar putea provoca confuzie atunci când se declanșează alarma de incendiu. Acest semn decal este perfect pentru că este foarte rezistent! Asigurați-vă că clienții sau oaspeții dvs. Pot urma planul de evacuare a incendiilor cu acest decalaj de ieșire.

acest semn de ieșire la foc este disponibil în diferite dimensiuni. Este ușor de aplicat și nu lasă urme la îndepărtare.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informații despre Eticheta de ieșire pentru semnalizarea urgenței

Referință: A7760

Tematicile stickerului decorativ:
Semnează autocolante de perete
Icoane, bannere și semne
Icoane

Locație:
Autocolante de afaceri

Suprafața ideală:
Autocolante de usi

Stilul stickerului:
Tipografii autocolante de perete

Format:
Pătrat

Publicul căruia i se adresează:
Adulți

Număr de persoane:
O persoana