0

Eticheta de ieșire pentru semnalizarea urgenței

TenStickers. Eticheta de ieșire pentru semnalizarea urgenței. Eticheta de ieșire de semnalizare de urgență - un autocolant fantastic de ieșire de urgență pe care trebuie să-l plasați în orice clădire pentru a vă asigura că, în caz de incendiu, toată lumea știe unde este ieșirea de urgență.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un autocolant fantastic de ieșire de urgență la locul în orice clădire pentru a vă asigura că, în caz de incendiu, toată lumea știe unde este ieșirea de urgență. Dacă aveți propria afacere și aveți nevoie de un semn care va fi clar pentru toată lumea să vadă atunci ați găsit decalajul ideal pentru locul dvs. De îndată ce se va declanșa alarma de incendiu, va fi ușor pentru persoanele din interiorul clădirii să plece utilizând ieșirea de urgență.

evitați să cumpărați semne ieftine care se vor uza și care ar putea provoca confuzie atunci când se declanșează alarma de incendiu. Acest semn decal este perfect pentru că este foarte rezistent! Asigurați-vă că clienții sau oaspeții dvs. Pot urma planul de evacuare a incendiilor cu acest decalaj de ieșire.

acest semn de ieșire la foc este disponibil în diferite dimensiuni. Este ușor de aplicat și nu lasă urme la îndepărtare.

Informații despre Eticheta de ieșire pentru semnalizarea urgenței

Referință: A7760

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.