0

Dulap decal mobila

TenStickers. Dulap decal mobila. Un autocolant de mobilier care conține diferite haine precum cămașa, fusta, ciorapul pe care îl puteți tăia pentru a aplica pe fiecare suprafață a dulapului dvs. Pentru a-l organiza.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Design de autocolant de suprafață de mobilier creat pentru a vă înfrumuseța mobilierul, în special dulapul turistic acasă nu doriți să utilizați un dulap plictisitor și simplu, așa că trebuie să utilizați acest design pentru a crea o schimbare pentru a vă face să zâmbiți ori de câte ori doriți să utilizați acel spațiu. Acest design conține haine precum, cămăși, fuste, șosetă, ceas pentru încheieturi. Puteți tăia acest desen și aplicați-o pe fiecare suprafață pentru a indica ce aveți pe fiecare sertar pentru a vă ajuta să obțineți rapid și organizat obiectele. Acest design este de o calitate foarte înaltă și vă veți bucura să îl utilizați, deoarece nu va forma bule de aer la suprafață și este ușor de aplicat

Informații despre Dulap decal mobila

Referință: A18033

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.