0

Don quixote picasso sticker de perete

TenStickers. Don quixote picasso sticker de perete. Autocolante de cameră - don quixote este o schiță din 1955 de picasso a eroului spaniol literar și a lui sidekick sancho panza.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
autocolante de cameră - don quixote este o schiță din 1955 de picasso a eroului spaniol literar și a lui sidekick sancho panza.
această schiță de don quixote rămâne una dintre cele mai mari creații legendare ale artistului pablo picasso până în prezent. Acest autocolant de vinil este un tribut adus acestei imagini care imortalizează romanul impecabil al cervantesului. Să-i dați lui don quixote și pantelui lui sancho pancho o dăruire maiestuoasă zidului camerei tale. Este un autocolant de perete de siluete pentru toți iubitorii de literatură. Ca și celelalte autocolante de pe site-ul nostru, acest adeziv vine de asemenea într-o serie de dimensiuni și culori mată pentru un aspect mai personalizat. Aruncați partea satirică cu acest autocolant absolut senzațional. Comanda acum!

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.