0

Decorative păsări zburătoare autocolant

TenStickers. Decorative păsări zburătoare autocolant. Decorați pereții casei dvs. Cu aceste seturi de autocolante pentru păsări care se găsesc disponibile într-o mare varietate de culori, astfel încât să vă puteți personaliza casa așa cum doriți. 16 autocolante de pasăre să se adapteze așa cum vă place la casa ta.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Decorați pereții casei dvs. Cu aceste seturi de autocolante pentru păsări care se găsesc disponibile într-o mare varietate de culori, astfel încât să vă puteți personaliza casa așa cum doriți.

16 autocolante de pasăre să se adapteze așa cum vă place la casa ta. Unele au o floare filigree simplă și elegantă interioară pentru a crea un efect texturat. Păsările vor da casei dvs. O atmosferă plăcută și originală, care este unică și diferită de orice altă cameră. Autocolantele sunt ușor de aplicat și ușor de adaptat la alte picturi de vinil.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.