0

Decalarea geometrică a iepurelui

TenStickers. Decalarea geometrică a iepurelui. Un autocolant geometric de perete al unei fețe de iepure. Designul strălucitor din colecția noastră de autocolante pentru pereți de iepure pentru a vă decora dormitorul sau camera de zi sau lăsați-i pe copiii dvs. Să se bucure de ea și să o aplice pe pereții dormitorului sau grădiniței copilului dumneavoastră!

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Un autocolant geometric de perete al unei fețe de iepure de la freepik. Design strălucit de la colecția noastră de autocolante pentru pereți de iepure pentru a vă decora casa. Sunteți în căutarea unor decorațiuni de perete cu un sentiment de stil? Acest decalaj de iepure este perfect pentru a scăpa de acel spațiu gol acasă și pentru a crea o atmosferă fantastică împreună cu un aspect elegant.
utilizați acest autocolant de perete colorat pentru a vă decora dormitorul sau camera de zi sau lăsați- i pe copiii dvs. Să se bucure de ea și să-l aplicați pe pereții dormitorului sau grădiniței copilului dumneavoastră! O caracteristică izbitoare distinctivă pentru a vă decora pereții, dulapurile, dispozitivele și aparatele. Excelent pentru iubitorii de animale. Disponibile în diferite dimensiuni. Ușor de aplicat și îndepărtat.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Sursă: freepik

Informații despre Decalarea geometrică a iepurelui