Livrare la nivel mondial
0

Decal fereastră orientală

TenStickers. Decal fereastră orientală. Un design original de autocolant al ferestrei cu un model arab. Cumpărați-l în dimensiunea care se potrivește cel mai bine spațiului pentru a-l aplica.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Un autocolant original pentru ferestre, conceput pe un aspect bogat de fundal, pentru a înfrumuseța orice suprafață a ferestrei la alegere. Acest design este un stil cu model arab, care va adăuga o anumită atingere estetică acolo unde este aplicat. Alege-l în măsurarea pe care o dorești, care corespunde perfect dimensiunii spațiului pentru a avea designul. Cu decalul nostru de vinil de înaltă calitate, nu există niciun efect de bule sau riduri atunci când este plasat. Cumpărați o spatulă pentru a o avea frumos și perfect oriunde. Puteți curăța autocolantul de geam de mai multe ori, fără a fi distrus. De asemenea, poate fi îndepărtat fără a lăsa pete.

Informații despre Decal fereastră orientală

Referință: A18958

Suprafață:

Locație:

Public:

Nr. de persoane:

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.