Livrare la nivel mondial
0

Decal de perete floral oriental

TenStickers. Decal de perete floral oriental. Autocolant decorativ original mandala floral de perete conceput în fundal bogat frumos pentru a decora orice suprafață plană.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un autocolant original cu perete floral mandala oriental pentru a decora orice suprafață dorită. Poate fi folosit pentru suprafața peretelui de casă din camera de zi sau dormitor. Vine în diferite dimensiuni pentru a selecta ceea ce se potrivește cel mai bine spațiului. De asemenea, personalizăm să ne adaptăm la suprafața specială și ne puteți trimite un e-mail pentru a avea. Cumpărați spatula cu designul pentru a permite să o aplicați frumos acolo unde doriți. Vindem cele mai bune decalcomanii de vinil pentru casă, fără efect de riduri sau bule de aer atunci când sunt plasate. Alegeți decalul peretelui floral în cea mai bună alegere și va fi livrat în câteva zile.

Informații despre Decal de perete floral oriental

Referință: A18959

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.