0

De epocă alimentare ilustrare bucătărie autocolant

TenStickers. De epocă alimentare ilustrare bucătărie autocolant. Originalele imprimă ilustrații ale diferitelor tipuri de alimente în tonuri maro și sepia. Un design fantastic din colecția noastră de autocolante. Decora pereți, ferestre, mobilier, aparate și multe altele.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


originalele imprimă ilustrații ale diferitelor tipuri de alimente în tonuri maro și sepia. Un design fantastic de produse alimentare din colecția noastră de autocolante. Obosit de același design de bucătărie vechi? Vrei să umple acele ziduri goale și spații în bucătăria ta? Apoi personalizați-l cu aceste decalcomanii splendide. Decora pereți, ferestre, mobilier, aparate și multe altele.

aceste autocolante de piese care ilustrează produsele alimentare de epocă sunt disponibile în diferite dimensiuni. Realizate din vinil de înaltă calitate. ușor de aplicat și ușor de demontabil.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.