Livrare la nivel mondial
0

Cutie telefonică autocolant ușă de sticlă

TenStickers. Cutie telefonică autocolant ușă de sticlă. Autocolant decorativ pentru ușă pentru cutie telefonică. Alege-l în mărimea care este de preferat pentru spațiul în care să-l aplici. Ușor de aplicat pe orice spațiu plat.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


autocolant decorativ pentru ușă pentru a indica un spațiu pentru cutia telefonică. Este proiectat într-o frumoasă culoare calmă și ideal pentru orice suprafață. Alegeți dimensiunea potrivită pentru un loc dorit pentru a avea designul. decal de ușă de vinil de cea mai bună calitate, cu o aplicație ușoară și demontabilă, fără a lăsa amprenta pe suprafață. Fără bule sau riduri și este autoadeziv. Nu reflectă lumina asupra acesteia din cauza finisajului materiei. Poate fi comandat online și va fi livrat la adresa dvs. Dacă aveți dubii în legătură cu produsul sau aveți nevoie de o personalizare pe acesta, trimiteți-ne un e-mail sau apelați direct.

Informații despre Cutie telefonică autocolant ușă de sticlă

Referință: A18937

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.