Livrare la nivel mondial
0

Culori de cafea înveliș frigider patten

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. Culori de cafea înveliș frigider patten. Ușor de aplicat autocolant decorativ pentru învelișul frigiderului cu designul dungi modelate în culori cafea. Vine în dimensiuni personalizabile pentru a se potrivi cu orice spațiu.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Cumpărați această cafea cu model decolteu învelit în culori frigorifice pentru a acoperi suprafața frigiderului din bucătărie. Un stil unic care va adăuga un pic de glam într-un spațiu și te vei simți mereu fericit când vei vedea cum arată locul. îl avem în dimensiuni personalizabile pentru a se potrivi cu orice dimensiune a unui frigider. Trebuie doar să completați măsurarea dimensiunilor suprafeței dorite și acesta va fi gata de făcut. Cumpărați-o folosind plata noastră securizată online și primiți-o în câteva zile. Vindem vinil de cea mai bună calitate, de care nu trebuie să vă faceți griji pentru durabilitate și longevitate.

Informații despre Culori de cafea înveliș frigider patten

Referință: A18842

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.