0

Coș de perete pentru perete de bucătărie

TenStickers. Coș de perete pentru perete de bucătărie. Bucătării autocolante - design de cafea fierbinte. Decorați dulapurile de bucătărie, aparatele de bucătărie într-un mod distractiv și original.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
bucătării autocolante - design de cafea fierbinte. Decorați dulapurile de bucătărie, aparatele de bucătărie într-un mod distractiv și original.

decorați dulapurile, peretele sau aparatele din bucătărie cu un autocolant distractiv și original de perete, care conține o ceașcă lungă de cafea sau ceai fierbinte și în aburi. Cu acest vinil decorativ puteți adăuga o bucată unică și plăcută bucătăriei dvs. , creând o atmosferă mai relaxată. Din colecția noastră de autocolante pentru pereți de cafea , perfectă pentru iubitorii de cafea.
această autocolantă de perete este disponibilă în mai multe dimensiuni și culori pentru a se adapta în cel mai bun mod posibil decorării bucătăriei dvs. Este ușor de aplicat fără a lăsa în interior riduri sau bule de aer.

Informații despre Coș de perete pentru perete de bucătărie

Referință: A164

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.