Livrare la nivel mondial
0

Coroană de margarete cu autocolant personalizat

Personalizabil
TenStickers. Coroană de margarete cu autocolant personalizat. Sticker decorativ cu perete de flori cu coroană de margarete cu nume personalizabil. Furnizați numele necesar pe acesta și acesta va fi făcut la specificația dvs.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Personalizați
Autocolant decorativ cu perete de flori de coroană. Cumpărați acest decal de perete cu nume personalizabil conceput pentru a adăuga un aspect frumos unui spațiu. Dați numele pe care îl doriți pentru design și acesta va fi făcut pentru dvs. Alege-l în cea mai potrivită dimensiune pentru unde să-l aplici. Vindem vinil de cea mai bună calitate, care este foarte durabil. Produsul poate fi curățat cu haine moi și apă atunci când este murdar, fără a-i provoca daune și poate fi demontat oricând. Aplicați-l în camera de zi sau în spațiul dormitorului din casă. Adăugați în coș și efectuați plata cu una dintre opțiunile noastre de plată securizată.

Informații despre Coroană de margarete cu autocolant personalizat

Referință: A19042

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.