Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial

Copii personalizate autocolant curcubeu nor

Personalizabil
TenStickers. Copii personalizate autocolant curcubeu nor. O autocolantă personalizată pentru copii de perete cu un design luminos și colorat de curcubeu și nor.

O autocolantă personalizată pentru copii de perete cu un design luminos și colorat de curcubeu și nor. Ideal pentru decorarea camerelor copilului într-un mod personal.

faceți dormitorul copilului dvs. Mai unic pentru el, cu un font special în stil disney pe care îl puteți personaliza cu orice nume vă place! Un autocolant distractiv de curcubeu care va arata grozav in camerele fetelor sau baietilor.
alegeți dintr-o gamă de dimensiuni și anunțați-ne numele dorit în caseta "note" din pagina de plată. Ușor de aplicat pe orice suprafață plană și detașabil fără a lăsa reziduuri.
nu uitați să introduceți numele dorit în caseta de text!TenStickers. Copii personalizate autocolant curcubeu nor. O autocolantă personalizată pentru copii de perete cu un design luminos și colorat de curcubeu și nor.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Personalizați

Informații despre Copii personalizate autocolant curcubeu nor

Referință: A4811

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.