0

Copii de partid maimuțe perete decal

TenStickers. Copii de partid maimuțe perete decal. Un autocolant pentru copii din colecția noastră de autocolante pentru pereți de maimuță, ideală pentru decorarea dormitorului celor mici la domiciliu. Copilul tău iubește maimuțele? Bine aceste patru maimute nebun și prietenos sunt superbe pentru a adăuga un pic de culoare și distracție în camera copilului dumneavoastră.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un autocolant pentru copii din colecția noastră de autocolante pentru pereți de maimuță, ideală pentru decorarea dormitorului celor mici la domiciliu.

copilul tău iubește maimuțele? Bine aceste patru maimute nebun și prietenos sunt superbe pentru a adăuga un pic de culoare și distracție în camera copilului dumneavoastră. Aduceți o culoare în dormitorul copilului dvs. și bucurați-vă, de asemenea, atmosfera cu aceste autocolante de vinil natura. Surprinde copilul cu aceste decalcomanii și experimentează un mediu inimaginabil.

aceste autocolante de maimuță sunt foarte ușor de aplicat și îndepărtat. Disponibile în diferite dimensiuni și nu lasă urme la îndepărtare.