0

Copaci cu păsări și fluturi de perete decal

TenStickers. Copaci cu păsări și fluturi de perete decal. Un autocolant frumos de perete de copaci de doi copaci înalți înconjurați de păsări și fluturi, complet cu o cușcă de pasăre agățată. Designul elegant și delicat este perfect pentru a crea o atmosferă liniștită și liniștită în orice loc de la camera dvs. De zi până la grădiniță.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un autocolant frumos de perete de copaci de doi copaci înalți înconjurați de păsări și fluturi, complet cu o cușcă de pasăre agățată.

acest decalaj de perete impresionant este ideal pentru transformarea instantanee a unui spațiu simplu și, de asemenea, aducerea unei atingeri a naturii în casa dumneavoastră. Designul elegant și delicat este perfect pentru a crea o atmosferă liniștită și liniștită în orice loc de la camera dvs. De zi până la grădiniță. Din colecția noastră de autocolante pentru pereți de pasari.

alegeți dimensiunea și culorile care se potrivesc cel mai bine cu restul decorului. Se aplică ușor pe orice suprafață plană și se îndepărtează fără a lăsa reziduuri.