Livrare la nivel mondial
0

Copac cu maimuțe decal perete copac

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. Copac cu maimuțe decal perete copac. Autocolant decorativ de artă de perete pentru copii cu design de maimuțe care se joacă pe un copac cu o casă deasupra. Un design fascinant pentru camera copiilor.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un autocolant cu temă de perete pentru jungle pentru copii. Designul este al animalelor ca maimuțele de pe un copac care are o casă pe el. Un design frumos care să surprindă fantezia oricărui copil atunci când este aplicat în spațiul acolo. Adăugați-l în coș în mărimea preferinței și vă va fi livrat în câteva zile. Vindem cele mai bune decalcomanii de vinil pentru copii și foarte ilustrative în scopuri educaționale. Cumpărați-o online folosind una dintre opțiunile noastre de plăți securizate. Dacă aveți îndoieli cu privire la produs, atunci sună-ne direct. Acest adeziv de artă de perete adeziv poate fi personalizat pentru a satisface nevoile dumneavoastră.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.