0

Colorate macaroons autocolant

TenStickers. Colorate macaroons autocolant. Un autocolant cu culori multicolore, care prezintă patru macaroane colorate diferite, stivuite unul peste celălalt, pentru cei cu un dinte dulce care adaugă o culoare în bucătăria lor. Decorați pereții casei dvs. Originare și distractiv mod de a pierde de obicei plictisitor alb.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un autocolant cu culori multicolore, care prezintă patru macaroane colorate diferite, stivuite unul peste celălalt, pentru cei cu un dinte dulce care adaugă o culoare în bucătăria lor. Decorați pereții casei dvs. Originare și distractiv mod de a pierde de obicei plictisitor alb.

acestea combinate cu alte autocolante cu tematică de desert sunt excelente pentru a crea o atmosferă în camerele dvs. , care vă vor crește dorința de a găti și de a impresiona, de asemenea, oaspeții dvs. Cu un mod alternativ de decorare. Ușor de instalat și la prețuri foarte accesibile, care vor face casa ta un loc de invidiat.

găsi cupcakes, prăjituri, cookie-uri și mai multe autocolante pentru a finaliza decorul bucătăriei dvs. Sau chiar brutăria sau patiseria.

Informații despre Colorate macaroons autocolant

Referință: A7950

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.