0

Colorate inima baloane copii autocolant

TenStickers. Colorate inima baloane copii autocolant. Un design luminos și vibrant de o grămadă de baloane în formă de inimă! Colorat autocolant pentru perete de inima pentru a oferi dormitorului dvs. Pentru copii atmosfera ideala. Daca nu sunteti convins dar inca v-ar placea o decal apoi asigurati-va ca verificati restul de design din colectia noastra de autocolante de perete inima!

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un design luminos și vibrant de o grămadă de baloane în formă de inimă! Colorat autocolant pentru perete de inima pentru a oferi dormitorului dvs. Pentru copii atmosfera ideala. Daca nu sunteti convins dar inca v-ar placea o decal apoi asigurati-va ca verificati restul de design din colectia noastra de autocolante de perete inima!

acest design baloane inima este perfect pentru a acoperi spațiile goale! Potrivit pentru aplicarea pe toate suprafețele netede. Disponibile în diferite dimensiuni. Ușor de aplicat și îndepărtat.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.