Livrare la nivel mondial
0

Cocoș de desen animal de fermă

TenStickers. Cocoș de desen animal de fermă. Decorativ și ușor de aplicat autocolant de vinil de perete al unui animal de fermă care are pe el o prăjitură cu o textură sticloasă geometrică poligonală.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Design de decalaj de vinil de perete de animale de fermă care prezintă o prăjire în stil de desen în aspect minunat pe care îl va place. Textura de design este un stil de sticlă poligonală și vă va plăcea aspectul strălucitor pe suprafața peretelui. Acesta poate fi aplicat în sufragerie sau dormitor sau chiar în bucătărie, deoarece este comestibil și va face un afișaj frumos meniu de gătit pe suprafața sa. Aplicația este ușoară și este dintr-un material de cea mai bună calitate, fără bule de aer sau riduri atunci când este aplicat pe suprafață, puteți alege dimensiunea pe care o preferați cu acest autocolant de vinil de perete de casă.

Informații despre Cocoș de desen animal de fermă

Referință: A17106

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.