0

Ceapă autocolant fereastră de afaceri

Personalizabil
TenStickers. Ceapă autocolant fereastră de afaceri. Ce autocolant fereastră autocolant ceasapp pentru a arăta sau a face publicitate clienților și clienților dvs. Că dvs. Sau afacerea dvs. Puteți găsi pe o pagină ce poate personaliza această autocolantă cu orice număr, orice dimensiune și orice culoare, pentru a face mai atrăgătoare pentru afacerea dvs.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Personalizați
ce autocolant fereastră de tip sosapp pentru a afișa sau a face publicitate clienților și clienților dvs. Că dvs. Sau afacerea dvs. Pot fi găsite pe site-ul thatsapp. personalizați această autocolantă cu orice număr dorit, orice dimensiune și orice culoare, pentru a fi mai atrăgătoare pentru afacerea dvs. Nu vă faceți griji, acest autocolant este ușor de aplicat și eliminați și nu lăsați niciun reziduu dacă este îndepărtat.
dacă aveți cerințe speciale, nu ezitați să ne trimiteți un e-mail la info.ro@tenstickers.com pentru a discuta un design personal fără costuri suplimentare.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.