Livrare la nivel mondial
0

Buchet de trandafiri înveliș frigider

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. Buchet de trandafiri înveliș frigider. Frigo decorativ design de înveliș de vinil de buchet de trandafiri pentru a acoperi întreaga suprafață a unui frigider. L-a ales în mărimea dorită.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Cu autocolantul nostru de frigider frumos proiectat, sunteți sigur că bucătăria arăta spectaculos. Acest înveliș de frigider vinil va acoperi suprafața cu un aspect adorabil pe care nu îl poți abține să zâmbești din cauza efectului de transformare pe care îl va adăuga asupra spațiului. Cumpărați-l în dimensiunea care se va potrivi cu frigiderul dvs. Verificați opțiunile de măsurare pe care le avem și faceți o selecție pentru acest design. Cumpărați și o spatulă cu produsul pentru a permite aplicarea perfectă pe suprafață. Este proiectat din vinilul de cea mai bună calitate pe care îl puteți găsi pe piață, fără efect de bule sau de riduri.

Informații despre Buchet de trandafiri înveliș frigider

Referință: A18837

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.