0

Bucătărie de familie personalizabil sticker de perete

Personalizabil
TenStickers. Bucătărie de familie personalizabil sticker de perete. Un autocolant personalizat de perete pentru bucatarie! Un design fantastic din colecția noastră de autocolante de artă pentru pereți de familie! Dă bucătăriei o atingere unică și simți atmosfera inimaginabilă pe care o va bucura familia ta.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Personalizați
Un autocolant personalizat de perete pentru bucatarie! Un design fantastic din colecția noastră de autocolante de artă pentru pereți de familie! Dă bucătăriei o atingere unică și simți atmosfera inimaginabilă pe care o va bucura familia ta. Puteți personaliza bucătăria prin plasarea acestei decalări de perete text oriunde în bucătărie, pe orice suprafață netedă.

această decaloare de bucătărie de familie este foarte ușor de aplicat și îndepărtat. Disponibile în diferite culori și dimensiuni. Realizate din vinil de înaltă calitate.

nu uitați să introduceți numele dorit în caseta de text!

Informații despre Bucătărie de familie personalizabil sticker de perete

Referință: A5329

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.