Livrare la nivel mondial
0

Broasca țestoasă sub autocolant ușa de sticlă

TenStickers. Broasca țestoasă sub autocolant ușa de sticlă. Cumpărați designul nostru de autocolant decorativ al ușilor de țestoase sub mare. Un design ideal pentru baie și alte spații din casă.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


frumoasă ușă deca l design de broască țestoasă sub mare. autocolant ușor foarte colorat și magnific pentru tot spațiul din casă. Poate fi aplicat pe camera de zi, dormitorul sau spațiul de bucătărie. Foarte ideal pentru un spatiu pentru usile din baie. Selectați care se potrivește cel mai bine spațiului dorit pentru produs sau cereți o dimensiune personalizată. Vindem cel mai bun produs de vinil de cea mai bună calitate, care este autoadeziv. Cu acest autocolant de vinilă pentru ușă, nu va exista experiență cu bule sau riduri atunci când este aplicat. Poate fi curățat de câte ori este posibil și demontabil oricând. Adauga in cos acum si iti va fi livrat in cateva zile.

Informații despre Broasca țestoasă sub autocolant ușa de sticlă

Referință: A18938

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.