Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial

Decoratiuni bujori decor de perete camera de zi

TenStickers. Decoratiuni bujori decor de perete camera de zi. Creați o atmosferă fericită în dormitor sau cameră de zi prin aplicarea acestui autocolant de perete cu trei bujori. Dimensiunile pot fi ajustate conform dorințelor dvs.

Cu acest autocolant de perete puteți aduce natura în casa ta într-un mod original. Pe autocolantul de fotografie tapet de trei picioare frumoase cu frunze sunt descrise. Plasați autocolantul de flori în dormitor sau în sufragerie pentru decorare suplimentară. Puteți ajusta dimensiunile conform dorințelor dvs. Prin utilizarea vinilului de înaltă calitate, autocolantele sunt ușor de aplicat, se lipesc mult timp și nu lasă urme după îndepărtare.TenStickers. Decoratiuni bujori decor de perete camera de zi. Creați o atmosferă fericită în dormitor sau cameră de zi prin aplicarea acestui autocolant de perete cu trei bujori. Dimensiunile pot fi ajustate conform dorințelor dvs.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Informații despre Decoratiuni bujori decor de perete camera de zi

Referință: A13258

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.