Livrare la nivel mondial
0

Boabe de cafea și folie de frigider

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. Boabe de cafea și folie de frigider. Decal de vinil de înaltă calitate cu design de fasole și frunze în culoarea cafelei. Conceput pentru a înfășura întreaga suprafață a frigiderului în orice dimensiune.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Dacă iubești culorile cafelei din cauza dragostei pentru ea, atunci acest design este pentru tine. Cumpărați acest autocolant de boabe de cafea și frunze de frunze pentru a aplica pe suprafață pentru a adăuga un pic de timp bun în bucătărie. Designul este un tip calm și nu prea ocupat, așa că va scoate tot ce este mai bun în spațiu cu compliment. Este personalizabil pentru a se potrivi cu orice dimensiune dorită a suprafeței, deci nu contează ce dimensiune are frigiderul. îl puteți comanda online și primi în câteva zile cu opțiunile noastre de plată securizate. Adauga in cos acum si bucura-te de acest decal de frigider de inalta calitate.

Informații despre Boabe de cafea și folie de frigider

Referință: A18841

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.