0

Băiețel fată cu autocolant cu balon macbook

TenStickers. Băiețel fată cu autocolant cu balon macbook. O bucată de artă magnifică de către banksy pentru a vă decora mac sau ipad-ul. Dați dispozitivului un aspect original cu colecția noastră de autocolante macbook. Faimosul balon de la piesa de artă stradală originală a fost înlocuit cu sigla dvs. De măr.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)

O bucată de artă magnifică de către banksy pentru a vă decora mac sau ipad-ul. Dați dispozitivului un aspect original cu colecția noastră de autocolante macbook. Faimosul balon de la piesa de artă stradală originală a fost înlocuit cu sigla dvs. De măr. Un vinil excelent pentru a vă face mac sau ipad să iasă în evidență. Puteți verifica, de asemenea, colecția noastră de autocolante wallsy!

dacă vă place desenele graffiti puteți verifica, de asemenea, unele dintre autocolante noastre de perete graffiti! Acest design simplu, dar eficient, este exact ceea ce lipsește laptop-ul dvs. Pentru al face mai ușor de recunoscut și personal.

este de asemenea personalizabil în culori, deci alegeți culoarea preferată pentru acest decalaj. Realizate din vinil de înaltă calitate. Ușor de aplicat și îndepărtat.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informații despre Băiețel fată cu autocolant cu balon macbook

Referință: A2503

Stilul stickerului:
Autocolante de desen

Format:
Orizontală

Categoriile de public căruia i se adresează:
Adulți
Adolescenţi

Număr de persoane:
O persoana