0

Babyroom cu baloane de aer pentru autovehicul

TenStickers. Babyroom baloane de aer autocolante de perete pentru copil. Frumos balon autocolant de perete. Balonul autocolant cu culori diferite. Desenele pentru copii vor aduce bucurie. Balon autocolant decorativ!

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Transformați camera copiilor într-un mediu minunat, visător, cu acest autocolant frumos de perete cu baloane. O etichetă cu balon cu cinci baloane colorate diferite, cu dimensiuni diferite. Puteți crea o atmosferă veselă în spațiu în cel mai scurt timp. Disponibile în diferite dimensiuni. Modelele de desene pentru copii cu baloane vor aduce bucurie camerei atât pentru tine, cât și pentru copilul tău!
prin utilizarea vinilului de înaltă calitate, autocolantul cu balon de aer de decorare este foarte ușor de aplicat pe orice suprafață netedă, fără teama de pliere sau bule de aer. Rămâne prea lungă și nu lasă urme după îndepărtare. Cumpărați online acum și primiți comanda dvs. în câteva zile, cu siguranță și garanție completă la domiciliu.
transformați camera copiilor într-un mediu minunat, visător, cu acest autocolant frumos de perete cu balon! wall stickers balon , disponibil în orice dimensiune!

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informații despre Babyroom baloane de aer autocolante de perete pentru copil

Referință: A13926

Stilul stickerului:
Autocolante de desen

Format:
Nici o preferință

Categoriile de public căruia i se adresează:
Preşcolar
Copii