Livrare la nivel mondial
0

Autocolant ușă din sticlă din denim

TenStickers. Autocolant ușă din sticlă din denim. Design decorativ cu autocolant de ușă cu textură din denim pentru a acoperi întreaga suprafață a unei uși din spațiul de acasă sau de birou. Personalizabil pentru a se potrivi cu orice spațiu.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


autocolant de ușă cu textură din denim pentru a acoperi toată suprafața unei uși din spațiul de acasă sau de birou. Are aspectul textural original al unui denim și va fi frumos pentru a decora o cameră de zi sau ușa dormitorului. Dacă aveți o suprafață ușoară cu aspect sau zgâriere, atunci acesta este răspunsul pentru a lumina din nou spațiul. Adăugați în coș și va fi livrat în câteva zile. decal de ușă de vinil de cea mai bună calitate, cu o aplicare ușoară și demontabilă oricând, fără a lăsa pata în urmă. Poate fi curățat de mai multe ori fără ca acesta să fie distrus. Contactați-ne dacă aveți îndoieli.

Informații despre Autocolant ușă din sticlă din denim

Referință: A18906

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.