Livrare la nivel mondial
0

Autocolant ușă din sticlă acvariu

TenStickers. Autocolant ușă din sticlă acvariu. Autocolant decorativ pentru ușă cu designul unui acvariu uimitor care prezintă viața oceanică în aspect 3d. Personalizabil pentru a se potrivi cu orice suprafață a ușii.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Cumpărați decalul ușii noastre originale pentru acvariu 3d pentru a înfrumuseța suprafața ușii din casă. Acest design deosebit de aspect va fi o uimire pentru oricine îl va vedea și va schimba spațiul cu un aspect oceanic. Cumpără-l în dimensiunea care se potrivește cel mai bine suprafeței dorite. Cu acest design nu există nicio problemă a ridurilor din cauza calității materialului vinilic. Este foarte adeziv, deci nu se va uza la aplicare. Folosiți o spatulă pentru a o instala perfect și fără probleme pe spațiul prevăzut. Dacă aveți vreo îndoială sau întrebare cu privire la produs, suntem doar un e-mail sau vă sunăm.

Informații despre Autocolant ușă din sticlă acvariu

Referință: A18895

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.