Livrare la nivel mondial
0

Autocolant ușă de sticlă bărbat cowboy

TenStickers. Autocolant ușă de sticlă bărbat cowboy. Autocolant decorativ de vinil pentru ușă al unui cowboy care stă într-un aspect tipic de fundal. Ușor de aplicat pe orice suprafață plană.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Nu vrei să-ți lipsească acest decalaj de vinil de la ușa unui bărbat cowboy pentru a decora ușa unei case. Dacă sunteți iubitor de cowboy, atunci cumpărați acest autocolant de ușă al unui bărbat cowboy în picioare. . Poate fi în orice dimensiune care să se potrivească unui spațiu dorit. Introduceți doar dimensiunea necesară în zona câmpului cu dimensiunea produsului. Adăugați, de asemenea, o spatulă pentru a permite aplicarea ei la perfecțiune cu un aspect admirabil. Contactați-ne direct dacă există vreo îndoială cu produsul. Vindem vinil de cea mai bună calitate, care este foarte durabil. Cu produsele noastre, fără suprafață aspră sau aspect de riduri atunci când se aplică.

Informații despre Autocolant ușă de sticlă bărbat cowboy

Referință: A18904

Suprafață:

Locație:

Public:

Nr. de persoane:

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.