Livrare la nivel mondial
0

Autocolant realist pentru fluturi de sticlă

TenStickers. Autocolant realist pentru fluturi de sticlă. Autocolant decorativ pentru ușă de fluturi colorați, cu aspect original. îl puteți avea în orice dimensiune care să se potrivească spațiului ușii din casă.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Cumpărați autocolantul nostru pentru ușă de vinil cu aspectul original și realist al fluturilor pe el. decolteu ușor de fluturi colorați pe care îl puteți avea în mărimea alegerii dvs. Pentru a decora orice spațiu al ușii din casă. Completați dimensiunea pe care o preferați în câmpul furnizat și vă va fi gata. Folosiți-l pe living, bucătărie sau spațiul ușii dormitorului. Este ideal și pentru spațiul adolescenților datorită caracteristicii sale admirabile. Poate fi curățat cu o metodă simplă de întreținere. Folosește haine umede și apă pentru a șterge suprafața oricând și nu va fi distrusă și păstrează întotdeauna aspectul original.

Informații despre Autocolant realist pentru fluturi de sticlă

Referință: A18928

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.