0

Autocolant pietonal

TenStickers. Autocolant pietonal. Semn autocolant de mers pe jos de pietoni. O decalaj mare care poate fi folosit acasă sau la locul de muncă pentru a crea o atmosferă modernă și ciudată sau în public pentru a spune oamenilor că aceasta este o zonă pietonală unde oamenii pot merge.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Semn autocolant de mers pe jos de pietoni. O decalaj mare care poate fi folosit acasă sau la locul de muncă pentru a crea o atmosferă modernă și ciudată sau în public pentru a spune oamenilor că aceasta este o zonă pietonală unde oamenii pot merge. Acest design roșu, alb și negru, care atrage ochii, arată silueta unui om care se plimbe pentru a face oamenii conștienți și pentru a face pietonii mai siguri.

dacă doriți să vă asigurați că angajații dvs. Sunt conștienți care sunt zonele pentru pietoni, utilizați această autocolantă și aplicați-o cu ușurință! Dacă doriți doar să utilizați acasă pentru scopuri de decor, atunci funcționează! O modalitate fantastică de a da casei dvs. O notă de originalitate și stil. Autocolant de semne disponibil în diferite dimensiuni.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.