Livrare la nivel mondial
0

Autocolant personalizat coroană de margarete

Personalizabil
TenStickers. Autocolant personalizat coroană de margarete. Personalizați un nume pe autocolantul nostru de flori cu coroană de margarete pentru a decora suprafața peretelui din casă. Este disponibil în mod personalizabil pentru a se potrivi cu orice suprafață.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Personalizați
Decora orice spațiu din casă cu acest frumos autocolant de perete de flori de margarete. este personalizabil cu un nume, dați numele pe care îl doriți pentru design și acesta va fi făcut pentru dvs. Alege-l în cea mai potrivită dimensiune pentru unde să-l aplici. Vindem vinil de cea mai bună calitate, care este foarte durabil. Produsul poate fi curățat cu haine moi și apă atunci când este murdar, fără a-i provoca daune și poate fi demontat oricând. Aplicați-l în camera de zi sau în spațiul dormitorului din casă. Adăugați în coș și efectuați plata cu una dintre opțiunile noastre de plată securizată.

Informații despre Autocolant personalizat coroană de margarete

Referință: A19046

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.