Livrare la nivel mondial
0

Autocolant personalizabil ilustrare curcubeu unicorn

Personalizabil
Reducere Astăzi 12%
TenStickers. Autocolant personalizabil ilustrare curcubeu unicorn. Autocolant cu nume de perete personalizabil pentru copii cu designul unui unicorn. Cumpărați-l în numele pe care îl doriți pe acesta pentru a peronaliza camera unui copil.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Personalizați
Personalizați un nume pe acest autocolant ilustrativ de perete unicorn pentru copii. creați o atmosferă specială pentru un copil în cameră cu numele de pe acest design. Are dimensiuni diferite și este, de asemenea, personalizabil pentru a se potrivi cu nevoile tale. Cumpără-l în cea mai bună alegere și preferă ca spațiul unui copil să arate și să se simtă special. Este creat din vinil de cea mai bună calitate și nu formează bule pe suprafață atunci când este aplicat. îl puteți folosi și pe suprafețe personale. Ușor de aplicat cu utilizarea unei spatule. Sunați-ne dacă aveți îndoieli sau aveți nevoie de mai multe informații despre produs.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.