Livrare la nivel mondial
0

Autocolant multiplu de macaroon de graniță

TenStickers. Autocolant multiplu de macaroon de graniță. Design de autocolant pentru perete bucătărie pentru peretele de bucătărie creat cu macaroane în multicolor pentru a defini suprafața. Ușor de aplicat.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Design de autocolant de bucătărie pentru peretele bucătăriei. Designul are macaroane în culori multicolore care vor arăta grozav pe orice suprafață de bucătărie. Este disponibil în mai multe opțiuni de dimensiune pentru a alege specificația dorită. Nu este proiectat să meargă colțuri rotunde, ci foarte bine pe linie dreaptă. Transformați spațiul din bucătărie cu această decalaj bord decorativ de înaltă calitate, care are o rezistență ridicată la riduri. Aplicație simplă cu o spatulă sau instrucțiunea cu care vine. Dacă din orice motiv doriți să îl eliminați, acesta se va stinge fără amprente. îl puteți cumpăra online direct de la noi.

Informații despre Autocolant multiplu de macaroon de graniță

Referință: A18823

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.