Livrare la nivel mondial
0

Autocolant modern cu geamuri de sticlă mandala

TenStickers. Autocolant modern cu geamuri de sticlă mandala. Ușor de aplicat autocolant vinil pentru ușă cu designul mandalei în model geometric. Un design de înaltă calitate și personalizabil pentru a se potrivi cu orice spațiu.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


autocolant modern ușă geometrică cu designul modelului de mandala pe ea. Un decal de ușă estetic creat în mod multicolor în stiluri triunghiulare. Designul este creat din vinil de cea mai bună calitate și nu reflectă lumina la suprafață. Se poate aplica în camera de zi, dormitor sau spațiu de bucătărie. Oriunde se aplică acest autocolant de vinil cu model de mandală geometrică va face ca spațiul să iasă în evidență cu admirație. Cumpărați-l în dimensiunea care se va potrivi cel mai bine spațiului prin introducerea dimensiunii în câmpul de dimensiuni furnizat. Ușor de întreținut prin curățare cu pânză și apă.

Informații despre Autocolant modern cu geamuri de sticlă mandala

Referință: A18920

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.