Livrare la nivel mondial
0

Autocolant fără autocolant 95

TenStickers. Autocolant fără autocolant 95. Plasați acest autocolant simplu, dar original în capacul capacului de gaz pentru a vă reaminti de tipul de combustibil pe care îl utilizați pentru mașina dvs.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Plasați această autocolantă simplă dar originală în capacul capacului de gaz pentru a vă aminti de tipul de combustibil pe care îl utilizați pentru mașina dvs.

autocolant conceput pentru a fi așezat pe corpul mașinii, perfect adaptat la orice mașină. Acest tip de vinil este disponibil în mai mult de 50 de culori diferite, astfel încât acesta va contrasta și se va potrivi perfect cu tonul corpului.
decalcomanii pentru autoturisme, ideale pentru persoanele care nu-și amintesc niciodată ce octan trebuie să selectați atunci când realimentați sau, de exemplu, pentru flotele de vehicule de închiriat pentru a clarifica clienții lor ce combustibil ar trebui să aleagă și pentru a evita confuzia.

Informații despre Autocolant fără autocolant 95

Referință: A5539

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.