Livrare la nivel mondial
0

Autocolant de ușă din sticlă sub formă de mare

TenStickers. Autocolant de ușă din sticlă sub formă de mare. Decolteu decorativ de vinil pentru uși pentru toate spațiile ușii din casă conține caracteristici ale animalelor de mare și poate fi personalizat pentru a se potrivi cu orice suprafață dorită.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


decal ușă de baie pentru a adăuga o notă de transformare în spațiu. Are pe el animale de mare și va fi foarte minunat să decoreze spațiul. Poate fi folosit pe orice alt spațiu precum bucătăriile și multe altele. Cumpărați-l într-una din dimensiunile disponibile pe câmpul de produse. Poate fi personalizat pentru a se adapta oricărei suprafețe a dorinței. Vindem cel mai bun produs de vinil de cea mai bună calitate, care este autoadeziv. Cu acest autocolant de vinilă pentru ușă, nu va exista experiență cu bule sau riduri atunci când este aplicat. Poate fi curățat de câte ori este posibil și îndepărtat oricând.

Informații despre Autocolant de ușă din sticlă sub formă de mare

Referință: A18939

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.