Livrare la nivel mondial
0

Autocolant de ușă din sticlă futuristă

TenStickers. Autocolant de ușă din sticlă futuristă. Autocolant decorativ pentru ușă cu design futurist. Este personalizabil pentru a se potrivi cu orice suprafață dorită. Poate fi utilizat în spațiul ușii de acasă sau la birou.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Design futuristic de autocolant pentru uși pentru a acoperi orice suprafață a ușii cu aspect spațial. Poate fi personalizat pentru a se potrivi cu orice spațiu și poate fi folosit în spațiul de acasă și birou. în casă, este recomandat pentru spațiul de zi sau de dormitor. Cumpărați-l în proporția de mărime care se potrivește cu locul unde doriți designul livrăm la adrese atunci când sunt comandate online, cu plata făcută într-una din opțiunile noastre securizate. Cel mai bun autocolant decorativ de vinil pentru uși, rezistent la bule și riduri. Ușor de aplicat cu spatula și utilizarea corectă a instrucțiunii care vine cu ea. Adauga in cos acum.

Informații despre Autocolant de ușă din sticlă futuristă

Referință: A18910

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.