Livrare la nivel mondial
0

Autocolant de ușă din sticlă egiptiană

TenStickers. Autocolant de ușă din sticlă egiptiană. Autocolant ușă de sculptură egipteană, cu toate caracteristicile reprezentării simbolice egiptene. Poate fi personalizat pentru a se potrivi unde doriți.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


autocolant de ușă pentru sculptură egipteană, cu toate caracteristicile simbolurilor egiptene și crede reprezentarea pe ea. Este personalizabil pentru a se potrivi cu orice spațiu de ușă din casă sau birou. Poate fi aplicat pe ușa livingului sau a dormitorului. Cumpărați-o direct de la noi și o vom livra la adresa dvs. Curățați-l cu o cârpă moale și apă atunci când este murdar pentru a menține o suprafață limpede tot timpul. Ușor de aplicat cu o spatulă pe care o puteți cumpăra de la noi. Nu formează riduri sau bule atunci când se aplică. Nici o reflectare a luminii sau a suprafeței strălucitoare din cauza acesteia finisaj mat.

Informații despre Autocolant de ușă din sticlă egiptiană

Referință: A18907

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.