Livrare la nivel mondial
0

Autocolant de ușă de sticlă decojită

TenStickers. Autocolant de ușă de sticlă decojită. Decorați orice spațiu de ușă din casă cu designul original al autocolantului nostru portocaliu, decojit, disponibil în orice dimensiune.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Cumpărați cel mai bun autocolant de ușă de vinil cu un aspect original de o portocală decojită. O uimitoare ușă decal care va transforma orice spațiu din casă. Poate fi aplicat pe camera de zi sau oriunde, dar este cel mai bine pentru bucătărie. Acest autocolant de ușă unic are o întreținere ușoară prin utilizarea de haine moi și apă pentru a curăța ori de câte ori este nevoie. Nu formează riduri sau aspect dur atunci când este aplicat, acest lucru se datorează calității materialului. îl puteți avea în orice dimensiune la alegere, care se potrivește cel mai bine unde să îl aplicați. Adăugați designul în coș acum cu o opțiune de plată și primiți-l în câteva zile.

Informații despre Autocolant de ușă de sticlă decojită

Referință: A18926

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.