Livrare la nivel mondial
0

Autocolant de flori de iarnă și animale

TenStickers. Autocolant de flori de iarnă și animale. Autocolant de flori de iarnă și de perete animal pentru copii care are animale de desene animate pe hainele de iarnă. Un design adorabil pentru spațiul copiilor și bebelușilor.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
autocolant de flori de iarnă și animal de perete pentru copii.. Designul are animale de desene animate folosind haine de iarnă. Acest lucru arată atât de adorabil și va fi admirat de orice copil. Aplicați-l în dormitor în modul dorit. Acesta poate fi aplicat separat, astfel încât să puteți decide care vine primul. Verificați măsurile de mărime pe care le avem și selectați care este cel mai potrivit pentru spațiul dorit. Aplicarea este simplă, deoarece are o rezistență mare la adeziv și va apărea foarte lin, fără forma de bule sau riduri. autocolantul de perete ilustrativ poate fi îndepărtat în voie, fără ca acesta să lase pata în urmă.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.