Livrare la nivel mondial
0

Autocolant cu ușă de sticlă model victorian

TenStickers. Autocolant cu ușă de sticlă model victorian. O decalaj elegant al ușii, cu un design original al modelului victoria, pe care să îl aplici pe orice spațiu al ușii din casă. Poate fi personalizat pentru a se potrivi cu orice spațiu al dorinței.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Un decal de ușă elegant, cu un model original victoria. Un decor ideal pentru tot spațiul ușilor din locuință, fie că este în sufragerie, dormitor sau în bucătărie. Poate fi curățat de mai multe ori fără ca acesta să fie distrus. Verificați lista de dimensiuni disponibile pe câmpul produsului pentru a alege ce se potrivește cu spațiul în care îl aplicați. Dacă nu găsiți o opțiune, atunci poate fi personalizat pentru a se potrivi perfect pentru dvs. Acesta poate fi achiziționat folosind una dintre opțiunile noastre de plată online. Adăugați acum acest frumos autocolant de vinil pentru ușă în coș și bucurați-vă de un spațiu nou.

Informații despre Autocolant cu ușă de sticlă model victorian

Referință: A18941

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.