0

Autocolant cu pistolul de focuri de arma

TenStickers. Autocolant cu pistolul de focuri de arma. Un design creativ de siluetă a unei arme pentru a decora mac sau ipad! O decalaj original de la designul exclusiv din colecția noastră de autocolante macbook. Această decalaj minunat joacă în jurul valorii de logo-ul apple pentru a face mai distractiv. Surprinde pe toată lumea cu acest sticker minunat de laptop.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un design creativ de siluetă a unei arme pentru a decora mac sau ipad! O decalaj original de la designul exclusiv din colecția noastră de autocolante macbook. Ați căutat o decalare care va face pe toată lumea să meargă "wow! "? Dacă da, ați găsit-o. Această decalaj minunat joacă în jurul valorii de logo-ul apple pentru a face mai distractiv. Surprinde pe toată lumea cu acest sticker minunat de laptop.

acest autocolant este ușor de aplicat și îndepărtat. Este de asemenea disponibil în peste 50 de culori și este fabricat din vinil de înaltă calitate. * dimensiunile autocolantelor pot varia ușor în funcție de dispozitiv.

Informații despre Autocolant cu pistolul de focuri de arma

Referință: A2494

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.